Heerlijk (n)iets doen op zondag

Zondag is mijn favoriete dag in de week. Het is de enige dag dat de wekker niet gaat en dat er geen dingen zijn die moeten.

Zondag is de perfecte dag om je batterij weer op te laden. Lekker alleen maar dingen doen waar je op dat moment zin in hebt. Wat dat precies is hangt van heel veel factoren af. Met mooi weer ga ik graag naar buiten en een lang stuk fietsen, wandelen of hardlopen om het hoofd helemaal leeg te maken. Of ik breng een bezoek aan een museum of een mooie stad in de buurt. Onderweg maak ik graag een stop bij een fijn terras voor een goed biertje met een kaasplankje of iets anders lekkers erbij.

Het mooie is dat al deze dingen gelijk staan aan ontspanning, maar ook zorgen voor nieuwe ideeën en inspiratie voor mijn website. Dit kan iets moois zijn wat ik zie, lees of hoor. Of juist iets lekkers dat ik proef of zomaar een goed idee dat in mijn hoofd verschijnt. Lucky Fonz III maakte een passend liedje bij dit gevoel.

De zondag is ook een dag voor toekomstplannen, het zetten van de eerste stappen om een droom te verwezenlijken. Bijvoorbeeld de droom van een nieuw huis. Ik zou graag willen verhuizen naar een huis dat rustig is gelegen en een mooie grote tuin heeft. Tijdens al die zondagse wandel- en fietstochten zie ik regelmatig iets moois te koop staan.

Voor iedereen die soortgelijke dromen heeft is het goed om te weten dat ABN AMRO een nieuwe service heeft, waarbij je op zondag via de webcam hypotheekadvies kunt krijgen. Een ideale manier om de eerste stappen te zetten om van je dromen daden te maken.

advertorial

Volg Mixed Grill op social media