De geweldige Zoku Runner van Reebok

Reebok Zoku Runner

Reebok heeft een aantal fijne klassieke sneakers in de collectie, maar het merk brengt de laatste tijd ook mooie nieuwe modellen uit. Bijvoorbeeld deze Zoku Runner.

Deze sneaker is een goede mix van nieuwe trends en technieken met klassieke elementen uit de geschiedenis van Reebok. Uitgangspunt is het vectorlogo aan de zijkant van de schoen. Wat de swoosh is voor Nike en de 3 strepen voor adidas, dat is deze vorm voor Reebok. Het symboliseert beweging en dynamiek en is sinds 1980 regelmatig te zien op de sneakers en sportschoenen van Reebok. Het woord zoku symboliseert de geschiedenis die Reebok voortzet met deze schoen. Het woord staat in het Japans voor ‘voortzetten’ of een ‘onderdeel van een stam zijn’.

Het moderne aspect van de Zoku Runner is terug te vinden in het gebruikte materiaal. Ultraknit is een gebreide stof, die zorgt dat de schoen aanvoelt als je favoriete paar sokken. De sneaker is dus een echte Reebok, maar wel eentje die helemaal van deze tijd is. De Zoku Runner is nu te koop via de website van Reebok en winkels als Patta, Concrete en Hombre. Je kunt kiezen uit zowel dames- als herenmaten en verschillende kleuren.

Reebok Zoku Runner

Reebok Zoku Runner

Reebok Zoku Runner

Reebok Zoku Runner

Reebok Zoku Runner

Reebok Zoku Runner

Reebok Zoku Runner

Volg Mixed Grill op social media