Betaal met zelfgetekend geld in de pop-up shop van BIC

zelfgemaakt geld
Geld van Bas Kosters

De beroemdste balpen aller tijden is jarig. De M10 van BIC bestaat 60 jaar. Daarom heeft BIC een paar mooie verrassingen voor de liefhebbers van deze pen.

Allereerst is er een gelimiteerde versie van de M10 in het goud en zilver. Ze zijn niet echt van edelmetaal, maar ze glimmen wel heel mooi. Deze pennen hebben een verkoopprijs van 2 pennen voor €3.49. De gouden pen heeft blauwe inkt en de zilveren heeft zwarte inkt.

Teken je eigen bankbiljet

Wil je goedkoop unieke items van BIC op de kop tikken? Dan kun je tussen 10 en 18 september terecht in de pop-up shop van BIC in de Amsterdamse Negen Straatjes. In de winkel aan de Rosmarijnsteeg 10 kun je alleen betalen met zelfgetekend geld. Kies een blanco biljet van 5, 10 of 20 euro, maak een mooi ontwerp en reken hier vervolgens één van de unieke gadgets uit de winkel mee af.

Je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om een mooi bankbiljet te maken, goed je best doen is voldoende. Drie bekende Nederlandse illustratoren: Ceizer, Floor van den Nederend en Bas Kosters, zijn je reeds voorgegaan en hebben ter inspiratie ieder hun eigen bankbiljet getekend.

BIC® Pop-up shop
10 – 18 september 2016
Rosmarijnsteeg 10
1012 RP Amsterdam

zelfgemaakt geld
Geld van Floor van den Nederend
zelfgemaakt geld
Geld van Ceizer

pennen van BIC

Volg Mixed Grill op social media