Zach King maakt inspirerende 60″-video voor Dockers

Zach King is een jonge digitaal goochelaar wiens roem begon op Vine en inmiddels wordt voortgezet op YouTube. In zijn video’s laat hij in 60 seconden zien wat je allemaal met een beetje fantasie en creativiteit kan bereiken.

Voor Dockers is dit een goede reden om een samenwerking met Zach King aan te gaan. Ze benoemden hem tot officieel Game Changer voor het merk. Onderdeel van deze campagne is om jonge mensen te laten zien dat het in deze tijden meer dan ooit mogelijk is om je dromen te bereiken. Wat je hierbij nodig hebt is een doel, doorzettingsvermogen en goede ideeën. Op deze manier kan iedereen bijdragen om de wereld van morgen een stukje beter te maken dan die van vandaag.

still uit de nieuwste campagne van Dockers met Zach King

In de 60″-video die Zach King speciaal voor Dockers maakte, probeert hij jonge mensen te inspireren en te vertellen dat traditionele grenzen aan het verdwijnen zijn. “Om de wereld te veranderen hoef je geen pak te dragen”. Zelf draagt de succesvolle King liever een inventieve khaki van Dockers. Naast dat King een goed verhaal weet te vertellen, laat hij ook een aantal van zijn bekende digitale grappen en trucjes zien.

Smart 360 Flex

De Smart 360 Flex die Zach King draagt, lijkt op een traditionele chino, maar biedt het comfort van een relaxte joggingbroek. De stretchstof van de broek kan in vier richtingen bewegen, de tailleband is elastisch en er zijn allerlei handige zakken. Een moderne update van de chino dus. Met een broek die zo lekker zit, staat niets meer in de weg om jouw stappen te zetten om van de wereld een betere plek te maken.

still uit de nieuwste campagne van Dockers met Zach King

Volg Mixed Grill op social media