De eerste winkel voor papieren vliegtuigjes opent in Amsterdam

winkiel met papieren vliegtuigjes

Een goed papieren vliegtuig vouwen is nog een hele kunst. Wie een bijzonder exemplaar wil bemachtigen, kan binnenkort terecht bij pop-up-store Paper Pilot.

Dit is de eerste winkel ter wereld waar je papieren vliegtuigjes kunt kopen. In de winkel is het mogelijk om een vliegtuig naar jouw voorkeur laten vouwen. Je kunt kiezen voor afstand, acrobatiek en zweeftijd. Als het vliegtuig gevouwen is, dan kun je meteen meedoen met de wedstrijden die worden gehouden.

Flying Doctors

Een vliegtuig kost maar €1,- en dat bedrag gaat ook nog eens in zijn geheel naar Flying Doctors. In het weekend van 31 juni en 1 juli kun je een exemplaar kopen bij Paper Pilot in de Hazenstraat 18 in Amsterdam. Na dat weekend is de winkel verdwenen.

Waarom dat is? De mensen achter de winkel willen aantonen dat met de juiste technieken winkelen een zeer fijne beleving kan zijn. Het team van Count3r maakt apps die van gewone winkels een smart store kunnen maken. Met behulp van de app op een tablet kan een verkoper zijn of haar klant optimaal helpen. Om in de praktijk te laten zien dat zoiets met elk product kan, is er gekozen voor een winkel met papieren vliegtuigjes.

Paper Pilot
Hazenstraat 18, Amsterdam
Open: vrijdag 31-6 van 9 tot 21 uur, zaterdag 1-7 van 9 tot 18 uur.

Volg Mixed Grill op social media