Wie heeft er trek in Bacon Hagelslag?

lekkere hagelslag

Dit jaar zou zomaar het jaar van de Bacon Hagelslag kunnen worden. We weten dat er een steeds groter groeiende groep baconfans is, maar het valt ons ook op dat de meeste bacon-gerelateerde items nogal Amerikaans georiënteerd zijn (of erger nog: alleen daar verkrijgbaar).

Bij het Amsterdamse Natwerk kwamen ze op het geniale idee om bacon te combineren met iets dat typisch Nederlands is: hagelslag. Bacon Hagelslag kun je natuurlijk op je boterham doen, maar het strooit ook heel lekker over andere gerechten als een salade, een gebakken ei of een Oud-Hollandse stamppot.

De Bacon Hagelslag is nog niet verkrijgbaar in de winkels, maar jij kunt zorgen dat dat dit jaar nog gaat gebeuren. Via Kickstarter kun je je opgeven als backer voor dit hagelslagproject. Voor 6 euro help je niet alleen de totstandkoming, maar krijg je ook als een van de eersten een heerlijk pak Bacon Hagelslag. Voor mensen die meer willen investeren zijn er nog extra beloningen. Steek je bijvoorbeeld €1000 in het project, dan krijg je 175 pakken Bacon Hagelslag en mag je jezelf de rest van je leven Hofleverancier Vleeshagel noemen…

Volg Mixed Grill op social media