Welke smartphone kies jij?

smartphone

Als je vandaag een nieuwe smartphone uit mocht zoeken, welke zou dat dan zijn? De tijd dat Apple dominant was in het uitbrengen van de nieuwste mogelijkheden lijkt voorbij, maar wat kies je dan? Wij hebben een paar telefoons op een rij gezet waarvan wij denken dat ze meer dan de moeite waard zijn. Alle smartphones hebben tegenwoordig wel een goed beeldscherm, een goede camera en handige apps, het verschil zit hem dus in de details. Vandaar dat we ons niet richten op technische specificaties, maar uiterlijk en onderscheidende extras. Op welke uiteindelijk je keuze valt laten we aan jouw over.

Samsung Galaxy S5

Hierboven zie je de Galaxy S5 Gold van Samsung, het huidige topmodel van dit merk. Wij hebben gekozen voor de gouden uitvoering omdat deze lekker opvallend is zonder patserig te zijn. Wat wij goed vinden aan dit toestel is het strakke design, de vingerafdrukscanner en vooral het feit dat de telefoon stof- en waterdicht is. Vooral die laatste optie maakt deze telefoon voor ons een favoriete keuze. Deze smartphone is voor ons de beste allrounder.

Sony Xperia Z2

Z2

Ook deze Sony is waterdicht. Sterker nog: dit merk kwam eerder met deze optie dan Samsung. Wat deze smartphone voor ons een topper maakt is dat het beeldscherm een van de scherpste op de markt is en dat Sony uitblinkt in het leveren van goede camera’s als onderdeel van een smartphone. Is foto’s maken jouw ding? Kies dan voor deze.

HTC One (M8)

m8

De M in de naam van deze smartphone staat voor Metaal. Daar is de HTC One voor een groot deel van gemaakt. Daarmee is de met stip de meest robuuste smartphone van dit moment. Maar dat is nog niet alles want deze telefoon heeft ook de beste prestaties onder de motorkap van alle smartphones die op dit moment te koop zijn. Ga je dus voor de beste techniek, dan is dit de beste keus.

Volg Mixed Grill op social media