Warsteiner maakt gelimiteerde fles voor IFFR 2017

warsteiner x IFFR

Nog even en dan begint in Rotterdam weer het IFFR. Sinds een paar jaar is Warsteiner één van de sponsoren van het festival en dat laten ze zien met een gelimiteerd flesje.

In plaats van een etiket heeft het bierflesje een ‘sleeve’ gekregen met daarop het logo van het International Film Festival Rotterdam. Dat is sinds jaar en dag een tijger, maar ieder jaar net even anders uitgevoerd. Voor 2017 is er verwijzing gemaakt naar het thema van het festival: Welcome to Planet IFFR. Deze tekst staat ook op het flesje. En als je goed kijkt zie je op de zwarte achtergrond sterren glinsteren.

Naar een festival gaan is natuurlijk altijd een feestje. Bij een filmfestival speelt een groot deel zich weliswaar af in een donkere bioscoopzaal, waar je moet blijven zitten en stil moet zijn. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg andere dingen te doen. Wat is bijvoorbeeld fijner om onder het genot van een biertje de film nog even na te bespreken? Of nog beter: dansen op het slotfeest. De organisatie van dit feest is in handen van Warsteiner. Na de slotfilm (20th Century Women van Mike Mills) kun je tot diep in de nacht dansen op muziek van DJ’s, bands en live acts. En het bier komt die avond uit heel erg mooie flesjes.

Je kunt deze speciale fles met Warsteiner van 25 januari tot en met 5 februari vinden op verschillende festivallocaties en bij geselecteerde Rotterdamse horecagelegenheden.

warsteiner x IFFR

warsteiner x IFFR
Alle Warsteiner X IFFR flessen op een rij

Volg Mixed Grill op social media