Nieuwe visitekaartjes en stickers voor Mixed Grill

sticker Mixed Grill

Visitekaartjes zijn onontbeerlijk als je zaken wilt doen. Als ik voor Mixed Grill op pad ga, neem ik ze altijd mee. Onlangs had ik nieuwe kaartjes nodig en daarvoor ben ik een samenwerking aangegaan met Drukbedrijf uit Amsterdam.

Samen kwamen wij tot een mooie deal: zij zouden visitekaartjes drukken en ook nog een stapel ronde stickers drukken en in ruil daarvoor zou ik een artikel hierover schrijven. Een prima voorbeeld van moderne ruilhandel. Ik had gratis kaartjes en stickers en Drukbedrijf een positief verhaal op mijn website.

Visitekaartjes

De ontwerper van het logo van Mixed Grill had ooit ook meteen een ontwerp voor een visitekaartje gemaakt en met dit als uitgangspunt zijn we aan de slag gegaan. Alles kon heel handig online en wederzijdse vragen werden snel via de mail afgehandeld. Die vragen gingen vooral over het uiterlijk van de kaartjes, want op dat gebied is behoorlijk veel mogelijk. Ik koos voor een dubbelzijdig bedrukking in kleur en voor mooie afgeronde hoeken.

Al snel was ik tevreden met het resultaat: twee soorten visitekaartjes (voor mijzelf en voor eindredacteur Charlotte, die sinds kort voor de site werkt) plus nog een mooie stapel stickers. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp ontving ik al snel alles per post thuis. Ik ben erg tevreden: de stickers doorstaan weer en wind en over de kaartjes heb ik al een paar complimenten mogen ontvangen. Fijn dat ik deze deal kon maken met Drukbedrijf!

huisstijl Mixed Grill