Vans x Sneakersnstuff Slip-On LX Stockholm

sneakersnstuff x vans

De slip-on is weer helemaal terug van weggeweest. Deze handige instapsneaker is een van de grote modehits komende zomer. Maar hoe zorg je voor een origineel paar waarmee je je kunt onderscheiden? Door over de grens te zoeken.

Als er één merk is dat een klassieke slip-on in de collectie heeft dan is het natuurlijk Vans. Die hebben dit model al sinds 1966 is het assortiment. Als je gaat kijken in een winkel waar ze Vans verkopen of online dan zie je dat de keuze enorm is.

Stockholm

Een van de mooiste uitvoeringen van de slip-on is naar mijn mening degene die Vans samen met de Zweedse winkel Sneakersnstuff gaat uitbrengen. Wie wel eens in Stockholm is geweest herkent waarschijnlijk de print. Die is gebaseerd op de tegels op het lager gelegen deel van het plein Sergels Torg in het midden van de stad. Dat deel heet Plattan en daar liggen tegels die grote driehoeken in zwart en wit vormen.

Deze mooie slip-ons van Vans gaan 9 mei om 14 uur in de online verkoop. Ik heb zelf al regelmatig schoenen gekocht via de site van Sneakersnstuff en ben zeer tevreden over de service.

sneakersnstuff x vans

Volg Mixed Grill op social media