Vans en Spotify maken een playlist op maat

nieuwe afspeellijst

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar coole playlists om te streamen? Dan schieten Vans en Spotify je te hulp! Zij lanceren “Off The Wall” Wednesday.

Dit is de naam van een playlist die elke week ververst en helemaal op maat is gemaakt. Wat je moet doen om zo’n gepersonaliseerde lijst te krijgen is simpel. Je gaat naar de website Offthewallwednesday.withspotify.com en koppelt vervolgens je persoonlijke Spotify-account. Binnen no time heb je dan een verse playlist met oude en nieuwe muziek.

Coole bands

Zelf luister ik naar zeer diverse muziek en genres, dus de lijst die Spotify en Vans voor mij maakten, was lekker eclectisch. Het begon direct fel met de Britse punk van IDLES. Daarna volgde R&B van Rotimi (waar ik volgens last.fm nog niet eerder naar had geluisterd). In totaal bestaat de lijst uit 30 verse tracks in veel verschillende genres. Denk aan coole bands als The 1975 en Khruangbin, naast klassiekers als The Beatles en Q-Tip.

Ik denk dat ik behoorlijk veel plezier ga beleven aan deze lijst en de toekomstige lijsten. Op het eerste gezicht lijkt deze lijst ook beter mijn smaak te begrijpen dan andere gepersonaliseerde lijsten op Spotify. Wie nog meer lekkere muziek zoekt, kan trouwens terecht op de site waar je je playlist gepresenteerd krijgt. Als je even naar beneden scrollt, zie je daar live-sessies met onder andere Anderson .Paak, The Get Up Kids en serpentwithfeet.