TOMS maakt ook zonnebrillen voor het goede doel

foto met tegenlicht

De schoenen van TOMS ken je waarschijnlijk al, maar het sympathieke merk heeft nu ook zonnebrillen in de collectie. Wat zou goed is aan TOMS is dat als je iets van het merk aanschaft ze er iets goeds voor in de plaats doen. Koop je een paar schoenen, dan zorgen zij dat een kind in de Derde Wereld ook een paar schoenen krijgt.

Ook met de zonnebrillen heeft TOMS een nobel en doeltreffend project opgezet. Als jij een bril van ze koopt, dan zorgen zij voor een passende wederdienst. Elke bril staat gelijk aan een bril, een operatie of een medische behandeling om het zicht te verbeteren.

Het project One for One loopt momenteel in 11 landen waaronder India, Nepal, Ethiopië, Guatemala en de Verenigde Staten. Het streven van TOMS-oprichter Blake Mycoskie is om 100.000 mensen te kunnen helpen.

De collectie zonnebrillen is behoorlijk groot en modieus en zijn voorzien van goede glazen. Ondanks dat een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat, verschillen de prijzen niet veel van andere goede merken. De brillen van TOMS zijn onder andere te koop bij Nukihiva in Amsterdam, If & Co in Leiden, Gentlemen in Oud Beijerland en bij Holzhaus in Haarlem.

zonnebrillen van TOMS

EW_SP12_SHOT_03-0285

TOMS brillen

TOMS zonnebril

Volg Mixed Grill op social media