THE SUB van Heineken is het perfecte kerstcadeau

The Sub van Heineken

Ben je op zoek naar een kerstcadeau waarmee je een man echt blij gaat maken? Kies dan niet voor het geijkte paar sokken, maar trakteer hem op THE SUB van Heineken. Daarmee tap je thuis een vers en koud biertje.
Zoals de naam al een beetje aangeeft is THE SUB niet zomaar een huishoudelijk apparaat waar dan toevallig bier uit komt. Nee, deze prachtige machine is ontworpen door niemand minder dan Marc Newson. Hij liet zich inspireren door de ranke vorm van een onderzeeër.

Het bier zit geheel toepasselijk in TORPS (van torpedo) Deze schuif je heel simpel in THE SUB en je kunt gaan tappen. Je kunt ook kiezen voor het abdijbier van Affligem, een Wieckse Witte, een Brand Weizen of een Tiger Beer uit Singapore. Om er maar een paar te noemen, want het aanbod is nog groter dan deze voorbeelden.

Zo’n TORP hoeft trouwens niet meteen leeg, je kunt na gebruik nog een tijd in de koelkast bewaren. Met THE SUB van Heineken weet je zeker dat de feestdagen dit jaar zeer geslaagd zullen zijn. En speciaal voor die feestdagen is THE SUB nu tijdelijk zeer aantrekkelijk geprijsd. Je koopt THE SUB nu tijdelijk voor €149. Daarbij krijg je dan ook nog eens €25 biertegoed. Proost!

The Sub van HeinekenThe Sub van Heineken

Dit artikel is gesponsord door Heineken.

Volg Mixed Grill op social media