The North Face lanceert nieuw deel van jubileumcollectie

The North Face - Icon Pack

The North Face lanceert tussendoor een mooie collectie. Deze kleine collectie is een eerbetoon aan hun beroemde Himalaya-pak uit 1994. Dit warme sneeuwpak beschermde klimmers tegen de buitengewone weersomstandigheden in het hooggebergte.

The North Face kijkt terug naar het eigen verleden met de Icon Celebration-collectie. Deze speciale collectie is gewijd aan vijf iconische producten die het merk hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is. De totale collectie wordt verspreid uitgebracht en bevat iedere keer limited edition-producten, elk voorzien van een patch van één van de vijf iconen. Nu is het dus de beurt aan het Himalaya-pak.

Bescherming in het hooggebergte

Het is alweer 25 jaar geleden dat The North Face het iconische sneeuwpak uitbracht. Dit pak, dat uit één geheel bestond, werd al snel geassocieerd met de hoogste bergtoppen van de wereld. Het beschermde klimmers tegen het bijzonder extreme weer dat daar voorkomt.

Speciaal logo

Om het 25-jarig jubileum van het Himalaya-pak te vieren, is er nu een kleine collectie gelanceerd. Het logo van The North Face, dat normaal gesproken uit een halve koepel bestaat, is hierbij vervangen door een Icon Celebration-patch. Op de kleding prijkt een embleem van een geel Himalaya-pak.

Net zoals het originele Himalaya-pak biedt ook deze collectie bescherming van top tot teen. Het bestaat onder andere uit een hoodie, een broek, speciale Trail Escape Edge-schoenen, een pullover, een jas en een schoudertas.

De nieuwe collectie is vanaf nu online en in de winkel verkrijgbaar.

The North Face - Icon Pack

The North Face - Icon Pack

The North Face - Icon Pack

The North Face - Icon Pack

The North Face - Icon Pack

The North Face - Icon Pack