Flip is een 4-in-1-tas

Allocacoc bag Flip Kickstarter
Op Kickstarter is het innovatieve bedrijf Allocacoc weer een bijzondere campagne gestart. Ze hebben een multifunctionele tas ontwikkeld die je eenvoudig kunt veranderen in 4 verschillende modellen. Met de Flip – Four In One Bag hoef je niet meer naar elke gelegenheid een andere tas mee te nemen.

Als je op pad bent, kom je er dikwijls achter dat de tas die je hebt meegenomen eigenlijk te groot of te klein blijkt te zijn. Dit leidt vaak tot de aanschaf van een extra tas. Op zich leuk al die tassen, maar eigenlijk ook best zonde om steeds weer tot een nieuwe aankoop over te gaan. En waar laat je al die dingen in huis? Hoe fijn zou het zijn als je een tas hebt die eigenlijk altijd precies goed blijkt te zijn. Een tas die zich aanpast aan jou!

Multifunctioneel

De Flip – Four In One Bag is zo’n tas die zich aanpast aan jouw behoefte van dat moment. Je kunt ‘m in 4 verschillende modellen veranderen door de tas groter of kleiner te vouwen. Door middel van magneten aan de binnenzijde blijft de tas in het gewenste model zitten. Je kunt kiezen voor een rugzak, een schoudertas, een shopper en een handtasje. Je kunt dus met dezelfde tas zowel boodschappen doen als een avondje uitgaan.

Op 4 manieren te dragen

De innovatieve tas is gemaakt van kunstleer (polyurethaan). Deze stof heeft dezelfde textuur als echt leer en is net zo zacht en soepel. Flip zal verder in meerdere kleuren worden geproduceerd. Je hebt keuze uit bruin, zwart, grijs, blauw, groen en beige. En in elk gekozen model zitten 3 opbergvakken, waardoor de inhoud altijd overzichtelijk blijft. Ook is er nog een foefje in de tas verwerkt. De rits is verborgen, waardoor deze moeilijk te openen is voor zakenrollers. Heel fijn!

Flip is ontworpen door Peter en bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Lijkt deze stijlvolle en praktische tas je wat? Kijk dan eens naar de campagne van Allocacoc. Het internationale bedrijf, dat van oorsprong uit Nederland komt, heeft al een aardig bedrag opgehaald via Kickstarter. Er is echter nog meer geld nodig om de tas in productie te kunnen nemen.

Allocacoc bag Flip Kickstarter
Flip is uniseks
Allocacoc bag Flip Kickstarter
Shopper
Allocacoc bag Flip Kickstarter
Schoudertas (tote bag)
Allocacoc bag Flip Kickstarter
Rugzak
Allocacoc bag Flip Kickstarter
Ontwerper Peter

Volg Mixed Grill op social media