De tafel door het oerwoud

kantoorinrichting

The table through the forest‘ is de naam die het architectenbureau Christian Pottgiesser Architecturespossibles aan dit heel bijzondere kantoor heeft gegeven.

Eerst stripte men de 19e-eeuwse fabriekshal helemaal kaal, waardoor alleen de stalen constructie en het glazen dak overbleef. Vervolgens plaatste men een enorm grote eikenhouten plaat die op sommige plaatsen dienstdoet als bureau en elders weer het plafond vormt. De plexiglazen bollen en de gigantische bomen maken het geheel compleet.

bijzonder bureau

zicht van boven

kantoor met bollen

boomstam

verdiepingen

onderaanzicht

mezzanine

krantje lezen

vergaderruimte

met licht van boven

glimmend oppervlak

glazen bollen

3d model

bouwtekening

Alle foto’s zijn © Luc Boegly, pascale thomas, CPAP voor Christian Pottgiesser Architecturespossibles.

Bron: Designboom

Volg Mixed Grill op social media