Super Nintendo World opent in februari 2021

In het Japanse Osaka gaat op 4 februari 2021 Super Nintendo Land open. Zoals je al uit de naam kunt opmaken, heeft dit pretpark Nintendo als thema. Het design van het pretpark lijkt op de levels uit de Mario-games en er zijn een aantal spectaculaire attracties te ontdekken.

Zo is er bijvoorbeeld een achtbaan die is gebaseerd op Mario Kart. De wagentjes waarin je plaatsneemt, lijken op de karts uit de game. Onderweg ontmoet je de tegenstanders die met behulp van power-ups jouw reis onvergetelijk zullen maken. Bijzonder aan deze achtbaan is dat deze interactief is. Zo heeft iedereen een eigen stuur en krijg je een headset voor een onvergetelijke ervaring.

Yoshi

Wil je een wat meer ontspannen ritje maken, dan is er een treinbaantje met Yoshi-thema. Op de rug van een Yoshi maak je een ronde door het park en geniet je van de bijzondere omgeving. Als je op deze manier weer een beetje op adem bent gekomen, is het tijd voor een bezoek aan het kasteel van Bowser.

Overal in het park kun je met behulp van een speciale armband de interactie aangaan met de omgeving. Je kunt hiermee blokken kapot slaan en muntjes verzamelen. Net alsof je zelf in een game van Super Mario zit. Daarnaast zijn er natuurlijk ook winkels en restaurants te vinden in het park. Ook deze zijn geheel in stijl.

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World

Super Nintendo World