De Smurfen gaan op zoek naar het verloren dorp

smurfen op zoek naar het verloren dorp

De Smurfen zijn terug! In de nieuwe speelfilm De Smurfen en het Verloren Dorp gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen die iedereen zichzelf weleens heeft gesteld: bestaan er ook Smurfen buiten het bekende Smurfendorp? En waarom is Smurfin de enige vrouw?

Het verhaal draait om de lieftallige smurfin die tijdens een wandeling net buiten het dorp een vreemde ontmoeting heeft. De mysterieuze vreemdeling slaat op de vlucht, maar verliest daarbij wel een kaart waarop een tweede smurfendorp lijkt te staan. Veel Smurfen zijn nieuwsgierig en willen het dorp gaan zoeken, maar de wijze Grote Smurf vind de tocht veel te gevaarlijk.

Smurfin weet een paar smurfen waaronder Brilsmurf, Porige Smurf ervan te overtuigen om toch stiekem op pad te gaan. Lukt het ze om het Verloren Dorp te vinden? En zijn het wel Smurfen die daar wonen? Of zijn het andere wezens? En lukt het de Smurfen om uit de handen van Gargamel te blijven? Het antwoord op al deze vragen kun je zien in de spannende familiefilm De Smurfen en het Verloren Dorp. Vanaf 5 april in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Deze post is een samenwerking tussen Mixed Grill en Sony Pictures

Volg Mixed Grill op social media