Size? opent eerste filiaal in Nederland

size amsterdam

Amsterdam heeft er vanaf zaterdag een zeer interessante locatie voor sneakerliefhebbers bij. Dan gaan namelijk de deuren open van het eerste filiaal van het Britse Size? op Nederlandse bodem.

Size? staat bekend om de vele exclusieve modellen en samenwerkingen met alle grote merken. In het Amsterdamse filiaal is exacte dezelfde collectie te koop als in de UK, bovendien heeft deze winkel in een shop-in-shop van Nike SB.

De opening van de winkel gaat niet ongemerkt. Size? heeft een aantal leuke acties opgezet. Zo zijn er bijvoorbeeld door heel Amsterdam 100 kubussen verstopt (zie foto hierboven). Met zo’n kubus krijg je 20% korting op je aankoop in de winkel!

Mogelijk nog interessanter is de speciale verkoop van deadstock tijdens de opening. Op zaterdag 13 december kun je terecht voor sneakers die normaal gesproken uitverkocht zijn en waar verzamelaars en liefhebbers hard naar op zoek zijn. Size? verkoopt ze eenmalig en in een kleine oplage. Let op: per persoon kun je maar 1 paar kopen!

Het gaat om de:

Nike Air Max 90 Hyperfuse Independence Day (alle drie colorways)
Nike Lebron X EXT Black Suede
Nike Air Huarache White
Nike Lunar Flyknit Chukka Black/Neo-Turquoise
New Balance x Sneaker Freaker 998 ‘Tassie Devil’
New Balance x Staple 577 ‘Black Pigeon’

Voor de echte fans hebben we nog iets heel speciaals: Mixed Grill heeft 4×2 kaarten voor de opening van de winkel. Deze is op vrijdagavond de 11e van 17 tot 19 uur. Je kunt dan onder het genot van hapjes en drankjes alvast de winkel en de collectie bewonderen.
Interesse? Mail dan je naam naar redactie@mixedgrill.nl Vrijdagochtend om 10 uur krijgen de winnaars per mail bericht.

Size? Amsterdam
Kalverstraat 128
Amsterdam

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size? deadstock sneakers

size amsterdam

Volg Mixed Grill op social media