Beleef schilderachtig Zwitserland op Utrecht CS

Zwitserland in Utrecht
Winter in Graubünden ©Johan Lolos, @LeBackpacker

Laat je inspireren door de prachtige natuur van Zwitserland. Van 12 t/m 15 oktober kun je op het centraal station van Utrecht de pop-up gallery Schilderachtig Zwitserland bezoeken.

In deze tijdelijke galerie zie je het werk van 4 bekende Instagramfotografen die in verschillende jaargetijden Zwitserland bezochten. De mooiste 32 foto’s zijn geselecteerd voor de expositie. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens een overstap in Utrecht de prachtige foto’s te bewonderen en een audiotour te volgen, maar er is ook ruimte voor interactiviteit en het is zelfs mogelijk om een reis naar Zwitserland te winnen.

Kunstenaars

In de galerie zijn ook 2 kunstenaars aanwezig die live schilderijen maken van de foto’s. Sophie Bekkering en Hjalmar Riemersma hebben veel ervaring met het schilderen in Zwitserland en laten in Utrecht zien waarom ze zo graag naar dat land afreizen. Ben je tussen de 12de en 15de in Utrecht? Dan moet je je zeker later inspireren door Schilderachtig Zwitserland. Van 19 tot en met 21 oktober is de galerie te bezoeken op het station van Antwerpen.

Zwitserland in Utrecht
Lente in Berner Oberland ©Eelco Roos @Croyable
Zwitserland in Utrecht
Zomer in Ticino ©Michiel Pieters, @MichielPieters
Zwitserland in Utrecht
Beeldend kunstenaar Sophie Bekkering aan het werk in Zwitserland ©Sophie Bekkering
Zwitserland in Utrecht
Beeldend kunstenaar Hjalmar Riemersma in zijn atelier ©Hjalmar Riemersma