Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S7 edge

samsung galaxy

De nieuwste Galaxy S7 edge is het topmodel van Samsung voor 2016. Deze smartphone doet precies wat je wilt en meer.

Aan de binnenkant worden smartphones steeds beter en beter, maar voor de gemiddelde gebruiker is dat helemaal niet relevant. De Samsumg Galaxy S7 edge is dan ook vooral goed in de dingen die jij graag doet met een smartphone.

Verbeterde beeldsensor

Dat is bijvoorbeeld foto’s maken. Met de S7 edge maak je foto’s die vergelijkbaar zijn met die van een professionele camera. Dat komt door de vernieuwde 12-megapixelcamera met F1,7 lens, een verbeterde beeldsensor en een geweldige autofocus. Die foto’s kun je bewaren op het intern geheugen van de Samsung Galaxy S7 edge of wegschrijven naar een geheugenkaart. Zo deel je makkelijk al je foto’s of maak je simpel een back-up van al je favoriete momenten.

Deze smartphone kan ook goed tegen water. Of je nu in de regen op zoek bent naar een bushalte of dat je per ongeluk de telefoon in de wc-pot laat vallen, de Galaxy S7 edge kan daar tegen. Je kunt zo’n 30 minuten de smartphone op maximaal 1.5 meter diepte houden. Niets aan de hand.

Mooie lijnen

Last but not least is er het unieke ontwerp van deze Samsung. De mooie lijnen zijn niet alleen esthetisch, maar zorgen ook dat de telefoon lekker in de hand ligt. Vergeleken met zijn voorgangers zijn de hoeken en vormen nog ronder en perfecter waardoor glas en metaal heel mooi in elkaar overlopen. Hiermee is het echt de mooiste smartphone op de markt.

Hoe goed en hoe mooi de Samsung Galaxy S7 edge zie je in de volgende video waarin de belangrijkste punten voor de gemiddelde gebruiker mooi worden uitgelicht. Gaat dit jouw nieuwe telefoon worden? De Samsung Galaxy S7 edge is nu leverbaar in de kleuren zwart, wit en goud.

Dit bericht is gesponsord door Samsung, maar ik vind het oprecht een heel mooie telefoon.

Volg Mixed Grill op social media