Kerstcadeau van Run The Jewels: een nieuw en gratis album


Run The Jewels 3

Run The Jewels heeft als kerstcadeau voor alle fans hun nieuwe album RTJ3 vervroegd uitgebracht. Iedereen die wel aan wat anders toe is dan kerstliedjes kan het album nu gratis downloaden of streamen.

Het langverwachte derde album van rappers EL-P en Killer Mike zou eigenlijk op 13 januari verschijnen, maar is er nu dus al. Het zou zomaar kunnen zijn dat Run The Jewels op het laatste moment de jaarlijstjes van muziekliefhebbers overhoop gaat gooien. Hun vorige album RTJ2 haalde immers bij veel eindejaarslijsten de eerste plaats.

Gastmuzikanten

Op Run The Jewels 3 zijn weer een hoop interessante gasten te horen. Oude bekenden als BOOTS en Zack de la Rocha zijn terug en er zijn nieuwe gastoptredens van Danny Brown, Kamasi Washington en Tunde Adebimpe van TV on the Radio. Je kunt het album gratis downloaden via de website van Run The Jewels of streamen via Spotify, Soundcloud of YouTube. Wil je de artiesten steunen en de muziek kopen? Dan kan dat nu via iTunes. Vanaf 13 januari kun je via de website van Run The Jewels het album kopen als FLAC, op CD, op vinyl of als bundel met een t-shirt.

Ter promotie van het nieuwe album is een grappige video opgenomen met de cast van Portlandia.

https://open.spotify.com/album/3v2GjFB9V5kHgrOCXn3sI9

Volg Mixed Grill op social media