Ronnie Fieg ontwerpt twee sneakers voor adidas

adidas Consortium UltraBOOST Mid

Ronnie Fieg van winkelketen KITH heeft regelmatig de eer om zijn eigen sneakers te mogen ontwerpen. Alle bekende merken gaan graag met hem in zee om gezamenlijk een exclusieve sneaker uit te brengen. Dit keer is het de beurt aan adidas.

De winkels van KITH zijn normaal gesproken te vinden in New York en Miami, maar nu is er ook een winkel in de wintersportplaats Aspen, Colorado. Naast skiën kun je in Aspen prachtig hiken of een stevige wandeling maken in de bergen. Speciaal daarvoor zijn twee mooie sneakers bedacht. Beiden zijn gebaseerd op bestaande modellen, maar zijn wel heel bijzonder.

Strepen

Allereerst is er de adidas Consortium UltraBOOST Mid, een halfhoge versie van de beroemde hardloopschoen. Het bovenwerk en de veters zijn van een mooi gemêleerde stof, die een mooi contrast vormt met de zool en de bescherming van de hiel. De tweede sneaker is de adidas Consortium Response Trail BOOST. Opvallend is dat de kenmerkende 3 strepen van adidas hier twee keer te zien zijn. De zool is ook bij deze schoen van het dempende boost-materiaal en de grove onderkant van de zool zorgt voor goede grip bij slechte omstandigheden.

Beide sneakers zijn vanzelfsprekend te koop bij KITH Aspen, maar zullen op 31 december te ook koop zijn bij verkooppunten in Europa.

adidas Consortium UltraBOOST Mid

Response Trail BOOST

Response Trail BOOST