RoadGuard gebruik je alleen als je pech met je auto hebt

de app die je gebruikt bij pech

Hoe vaak heb je pech met je auto? Waarschijnlijk is je antwoord: nooit of bijna nooit. Toch hebben de meeste automobilisten een vast contract voor pechhulp. RoadGuard gaat deze markt openbreken en veranderen.

RoadGuard is op een aantal vlakken anders en moderner dan de reguliere pechhulp. Het grootste verschil is dat je geen duur abonnement hebt, maar alleen hoeft te betalen als je de dienst ook echt nodig heb. Stel dat je onderweg een lekke band krijgt. Dan open je de RoadGuard-app en tik je op het soort pech dat je hebt. Je ziet vervolgens direct hoeveel de reparatie gaat kosten en hoe lang het duurt voor de hulp er is.

Betalen voor de dienst doe je ook in de app en dat kan met iDeal, creditcard of PayPal. Makkelijker kan niet. Zeker als je bedenkt dat je RoadGuard misschien wel de komende jaren helemaal niet nodig gaat hebben. Ondanks dat is het misschien wel slim om de app te installeren voor het geval dat. Dat kan voor zowel Android als iOS. Zo ben je altijd zeker van pechhulp, zonder dat je aan een duur abonnement vastzit.