Regisseer zelf de nieuwe videoclip van Jeff Buckley

Just Like a Woman

Sinds kort is er een nieuw album uit van Jeff Buckley. Hierop staan liedjes die hij opnam voordat hij aan Grace begon. Met deze liedjes wilde hij zijn muzikale koers enigszins bepalen.

Een van de mooiste nummers op het album You and I is een cover van Bob Dylan. Just Like a Woman is prachtig lied over een verbroken relatie (of het verliezen van een vriendin). Bij de versie van Jeff Buckley is een bijzondere videoclip gemaakt.

Oneindig veel combinaties

Je ziet een tekenfilm over een liefdesrelaties waarbij jij als kijker kan bepalen hoe het verhaal gaat. Door op de frames in de video te klikken bepaal je de voortgang van het verhaal. Er zijn in totaal 73 frames waar je op kunt klikken. Hierdoor zijn er maar liefst octiljard (dat is een 1 met 51 nullen) verschillende combinaties mogelijk.

Bij het uitproberen van paar van de variaties hoef je niet bang te zijn dat de muziek gaat vervelen. Deze kun je namelijk ook veranderen. De albumversie is alleen Jeff Buckley en zijn gitaar, maar door op de speciale icoontjes in de clip te klikken kun je bijvoorbeeld strijkers en piano toevoegen. Ook hier zijn weer heel veel combinaties mogelijk: 16.000 in dit geval. Met deze videoclip kun je je dus wel een tijdje vermaken.

Volg Mixed Grill op social media