Slipper van Reef met flesopener

REEF Fanning Low

Nog op zoek naar een geinig cadeau voor vaderdag? Wat dacht je van de Fanning Low van Reef, een comfortabele slipper met geïntegreerde flesopener in de zool. Hoe handig!

De zomer breekt binnenkort officieel aan. Tijd voor barbecues in het park en feestjes op het strand. En daar hoort natuurlijk een koud flesje bier of frisdrank bij. Alleen wordt de flesopener vaak vergeten. Met enig geklooi lukt het meestal wel om het flesje open te krijgen, maar handig is het niet. Hoe fijn is het dan als je de Reef Fanning Low aan je voeten hebt. Even de slipper uittrekken en het flesje is in een handomdraai open.

Zorgeloze zomer

De Reef Fanning Low gaat al een tijdje mee, maar mag nog wel een keer in de spotlight worden gezet. De stijlvolle teenslipper heeft, naast dat dorstlessende foefje, ook een perfecte pasvorm en een verend en ademend voetbed. Heerlijk schoeisel dus voor de warme dagen. Lekker relaxen op het gras of in het zand. Precies wat Reef voor ogen heeft eigenlijk. Sinds 1984 wil het merk onder het mom van ‘Beach Freely’ iedereen een zo zorgeloos mogelijke strandervaring geven.

Gadget

Met de Fanning Low van Reef zul je in elk geval de gangmaker van elk zomers feestje zijn. De flesopener in de zool maakt de slipper tot een echt hebbeding. Wat ons betreft een origineel cadeau om te geven of te krijgen. Leuk voor vaderdag, maar natuurlijk ook voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Succes gegarandeerd!

De slippers zijn verkrijgbaar via de website van Reef of bijvoorbeeld bij The Old Man Amsterdam South.

REEF Fanning Low

REEF Fanning Low

REEF Fanning Low

REEF Fanning Low

REEF Fanning Low

REEF Fanning Low

Volg Mixed Grill op social media