PUMA en monkey time presenteren de Blaze of Glory Secular Change

PUMA en monkey time presenteren de Blaze of Glory Secular Change 1

Het is altijd een bijzonder moment als het ene seizoen overgaat in het volgende. Het inspireert zelf ontwerpers van sneakers.

Zo heeft PUMA samen met het Japanse monkey time een mooie versie gemaakt van de Blaze of Glory. Dit model van PUMA is in mijn ogen een zeer ondergewaardeerde sneaker die je weinig in het straatbeeld ziet. Ik heb zelf een paar en zie als ik deze draag regelmatig kijken naar de schoen. Dat komt vooral omdat deze op een paar punten net even anders is dan de gemiddelde sneaker.

Gelooid leer

Het mooie aan deze versie van de Blaze of Glory is in eerste instantie het gebruikte materiaal: de voorkant van de schoen is van gelooid leer dat naar verloop van tijd en gebruik langzaam zal verkleuren naar een unieke kleur. De achterkant is in mooi contrasterend zwart en wit en de veters hebben als detail een koperen uiteinde. Echt een schoen voor de liefhebber.

Deze PUMA x monkey time Blaze of Glory Secular Change is vanaf 19 februari te koop bij Woei, Baskèts, Avenue en Hunting and Collecting.

PUMA x monkey time

PUMA x monkey time

PUMA x monkey time

PUMA x monkey time

PUMA x monkey time

Volg Mixed Grill op social media