Proef de Loopuyt 1772 Virgin 0% in Schiedam

Loopuyt Virgin 0%

Loopuyt uit Schiedam maakt al jaren de heerlijke Loopuyt 1772 Dry Gin. Binnenkort komt daar een alcoholvrije variant bij: de Loopuyt 1772 Virgin 0%. Vanaf 4 juli kun je deze unieke gin gratis komen proeven. In Schiedam natuurlijk!

In het I-PUNT de WAAG in Schiedam is het mogelijk om op elke zaterdag in juli de nieuwe gin te komen proeven. Tijdens de 30 minuten durende proeverij krijgen bezoekers meer uitleg over de bekende distilleerderij en wordt er kennis gemaakt met de nieuwe alcoholvrije variant op de geliefde Loopuyt 1772 Dry Gin. Na de proeverij is er meteen de mogelijkheid om vanuit de Waag de historische stad verder te ontdekken.

Jenever en gin

Voor ginliefhebbers is Schiedam een bijzondere plek. In en rond de oude binnenstad vind je heel veel plaatsen waar vroeger en nu jenevers en gins worden gemaakt. De lokale horeca sluit daar graag op aan en heeft zeker één of meerdere specialiteiten uit eigen stad op de kaart staan. Op de website van S’DAM kun je alle mogelijkheden bekijken en ontdekken.

Tijdens de proeverij maak je natuurlijk ook kennis met de Perfect Serve van de Loopuyt 1772 Virgin 0%. Voor de alcoholvrije variant is deze omgedoopt tot Virgin Serve. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Loopuyt 1772 Virgin 0% wordt gemaakt van dezelfde 12 botanicals waar ook de Loopuyt Dry Gin van wordt gemaakt, waardoor de smaak nauwelijks te onderscheiden is van het origineel met alcohol.

Voor de exacte data, tijden en om jezelf aan te melden voor de gratis proeverij verwijzen we je graag naar de aanmeldpagina van S’DAM.

Volg Mixed Grill op social media