Plopr is de coolste manier om een flesje te openen

coole flessenopener

Sommige mensen bezitten het talent om met een aansteker een (bier)flesje open te maken. Er klinkt dan een coole plop. Dankzij de Plopr kan nu iedereen op deze manier een fles openen.

De Plopr is een uitvinding van de 27-jarige Johan van der Pol uit Nijkerk. Hij zag 5 jaar geleden hoe een vriend op een feestje met zijn aansteker een flesje bier opende. Na lang oefenen lukte het Johan zelf ook. Omdat hij ervan overtuigd is dat elke menselijke beweging valt na te bootsen met een gereedschap, beloofde hij zijn vrienden dat hij een manier zou uitvinden om eenvoudig een flesje te openen met een plop.

Boekensteunbeugel

Zijn vrienden lachten hem uit maar Johan ging vastberaden aan de slag. Na heel veel mislukte prototypes kwam in de zomer van 2016 de doorbraak. Het ontwerp van een boekensteunbeugel bracht de ontwerper op het juiste spoor. Samen met zijn zwager, die werktuigbouwkunde studeert, werkte hij het idee verder uit. Met de Plopr als resultaat.

Nu is het voor iedereen mogelijk om een flesje bier of fris met een luide plop te openen en tegelijkertijd de kroonkurk te lanceren. Het enige wat Johan van der Pol nog zoekt zijn investeerders. Dit gaat via Kickstarter. Daar kun je de Plopr reserveren en naast de opener ook merchandise als een cap of een paar klompen bestellen. Bedrijven die een groot aantal openers willen bestellen, zijn natuurlijk meer dan welkom!

coole flessenopener

coole flessenopener

coole flessenopener
Zo werkt de Plopr

Volg Mixed Grill op social media