Maak simpel plannen voor een fijne roadtrip

waar ga je heen?

Een roadtrip geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Het enige wat je van te voren moet doen is een land en route bepalen en een huurauto boeken. Sunny Cars helpt je met alle drie.

Heb je zin om met je vrienden, geliefden, familie of solo de weg op te gaan en het avontuur op te zoeken? Maar weet je nog niet precies waar dat moet gaan gebeuren? Bekijk dan eens het overzicht met de leukste autoroutes die Sunny Cars heeft samengesteld. Op de speciale website kies je eerst een land en daarna één van de routes. Het aanbod is enorm. Handig hierbij is dat de landen waar de meeste mensen een auto boeken bovenaan staan.

Weet je nog niet welk land het moet worden, dan loop je gewoon het rijtje even af. Of je laat het van andere factoren afhangen. Bijvoorbeeld steden waar je direct en/of voordelig naartoe kunt vliegen. Of juist een plek waar anderen niet massaal komen. Naast de route met uitleg over de plekken die je onderweg aandoet, lees je ook nog tips over bezienswaardigheden en dingen die je ter plaatse kunt doen.

Schotland en Colorado

Je kunt je ook laten inspireren door de roadtrips die wij afgelopen jaar hebben gemaakt. Zo waren we eerst in Schotland, waar we de prachtige natuur combineerden met gezellige stadjes, oude kastelen, whisky en natuurlijk Loch Ness. Daarnaast gingen we op roadtripavontuur in het Amerikaanse Colorado. We begonnen in de hippe stad Denver en reden daarna via de hoogste snelwegtunnel ter wereld naar het wintersportdorpje Vail. Beide trips waren avonturen die we niet snel zullen vergeten.

Daarbij speelde de huurauto van Sunny Cars een grote rol. Het verschil tussen Sunny Cars en andere verhuurders zit hem in het gemak. Bij Sunny Cars is de prijs altijd inclusief alles wat je nodig hebt. Je komt dus niet op het vliegveld voor extra kosten of het betalen van een hoge borg te staan. Dit maakt het vakantiegevoel direct een stuk relaxter.

Roadtrip door Schotland

Roadtrip in Colorado
Onze huurauto