Pixies brengen luxe box uit

Pixies

De Pixies komen 15 juni met de release van Minotaur, een box met daarin alle albums van de legendarische band. Goedkoop zal de box niet worden en of er nieuwe nummers op zullen verschijnen is ook de vraag, maar mooi zal de Minotaur zeker worden.

Er verschijnen twee versies een Deluxe Edition met daarin de albums Come On Pilgrim, Surfer Rosa, Doolittle, Bossanova en Trompe Le Monde op met goud bedekte cd’s plus een Blu-ray waar alle albums op staan. Verder nog een dvd met een concert uit 1991 en alle videoclips en een 54 pagina’s tellend boek. het artwork voor dit alles is verzorgd door Vaughan Oliver, die ook verantwoordelijk was voor de covers van de albums. Deze versie moet 175 dollar gaan kosten (voor welke prijs hij hier te koop zal zijn is niet bekend).

De Limited Edition doet hier nog een schepje bovenop. Deze versie moet 450 dollar gaan kosten en bevat naast alles uit de Deluxe Edition ook alle albums op 180 grams vinyl, een Giclée-print van het artwork en een 72 pagina’s dik hardcoverboek. Reserveren kan vanaf 15 juni bij A+R.

Volg Mixed Grill op social media