Philips Hue brengt alle kleuren licht in deze donkere dagen

licht in deze donkere dagen

In deze tijd van het jaar is het pas laat licht en vroeg donker, dus heb je vaak verlichting aan in huis. Philips Hue is een systeem dat jou zelf laat bepalen hoe dat licht eruitziet.

Hue is niet nieuw, maar uitermate geschikt voor de komende winterperiode. Het LED-licht van de Philips Hue is te bedienen via een app op je smartphone of tablet. Het mooie is dat zo’n lamp op een gewone gloeilamp lijkt en dus in iedere fitting past. Je kunt Philips Hue dus gebruiken in je bestaande favoriete lampen in huis.

Fijn licht om bij te lezen

Veel mensen denken dat Philips Hue een gimmick is, waarbij je leuke kleuren kunt geven aan je interieur. Het systeem is echter meer dan dat. Er is bijvoorbeeld ook een witte versie van de Hue, die verschillende soorten wit licht voor verschillende situaties geeft. Zo is er licht waar je heel fijn bij kunt lezen of licht voor als je geconcentreerd werk moet doen. Een mooie tint of kleur om alleen sfeer te creëren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met Philips Hue heeft een groep bekende Nederlandse Instagrammers de lamp getest en hun ervaringen gedeeld. Je kunt deze hieronder bekijken. Meer informatie over de lampen en wat er allemaal te koop is, kun je vinden op de website van Philips Hue.

https://www.instagram.com/p/BOAJuuGhdAL/

https://www.instagram.com/p/BOCSUGsAYZU/

https://www.instagram.com/p/BNzYzJQggMz/

Dit artikel is een samenwerking tussen Mixed Grill en Philips.

Volg Mixed Grill op social media