Nieuwe sneakers van Pharrell voor adidas

nieuwe sneaker van Pharrell

Human Race is de naam van een serie sneakers die Pharrell Williams heeft ontworpen voor adidas Originals. Het nieuwste model uit deze serie is overduidelijk geïnspireerd op de Stan Smith.

Er vallen een aantal dingen op aan deze nieuwe schoen. Allereerst de kleuren wit en groen, die verwijzen naar de originele Stan Smiths. Verder is de zool anders dan bij de eerdere uitvoeringen van de Human Race. Daar was de BOOST duidelijk zichtbaar. Nu lijkt het of er een ander materiaal is gebruikt of dat er een laag om de BOOST-zool zit, net als bij de Yeezy Boost.

Chinese geneeskunde

Het bovenwerk is een combinatie van Primeknit en andere luchtige materialen. Perfect dus voor de lente en de zomer die er weer aan zitten te komen. Een leuk detail is de inlegzool waarop de drukpunten van de voet te vinden zijn. Deze op Chinese geneeskunde gebaseerde kaart was eerder te zien bij de succesvolle Supercolor.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar Op Instagram was te zien dat Pharrell himself al een paar aan zijn voeten heeft.

nieuwe sneaker van Pharrell

nieuwe sneaker van Pharrell

nieuwe sneaker van Pharrell

View this post on Instagram

It's literally about to rain.

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Volg Mixed Grill op social media