Patty Morgan maakt het kopen van kunst gemakkelijk

Patty Morgan

De verkopende kunstenaar en de kopende kunstliefhebber lopen elkaar nogal eens mis. Gelukkig biedt Patty Morgan hulp. Door middel van dit online platform kun je tegenwoordig op een makkelijke manier hedendaagse kunst aanschaffen.

Het viel de oprichters van Patty Morgan op dat kunstenaars en galeries vaak moeite hebben met het vinden van een publiek. Dit terwijl er genoeg kunstliefhebbers zijn. Van deze mensen zullen er alleen niet veel daadwerkelijk een galerie of atelier binnenstappen. Om vraag en aanbod makkelijker met elkaar in contact te brengen is er een sociale website bedacht.

Sociaal kunstplatform

Via Patty Morgan kun je een eigen account aanmaken. Dit geldt voor zowel de kunstenaar als de verzamelaar. De kunstenaar biedt op zijn of haar account werk aan. De liefhebber kan de kunst vervolgens bekijken en ervoor kiezen de kunstenaar te gaan volgen. Ook is er de mogelijkheid om kunstwerken te liken en ze toe te voegen aan je eigen wall. Gebruikers kunnen verder elkaars feed ook bekijken. Door deze formule, als sociaal medium, wordt de kunstwereld geopend voor een nieuw publiek.

Patty Morgan

Toegankelijk

Hedendaagse kunst wordt interessanter en toegankelijker als je kunstenaars langere tijd volgt en toegang krijgt tot hun creatieve proces. Aan de zijlijn zie je het werk van de kunstenaar ontwikkelen. Opkomende, maar ook gevestigde talenten kunnen op deze manier een publiek voor zich winnen. Inmiddels zijn er al 500 kunstenaars actief op Patty Morgan. De selectie is zowel nationaal als internationaal.

Ben je geïnteresseerd in betaalbare kunst? Neem dan eens een kijkje op de website van Patty Morgan.

Patty Morgan

Patty Morgan Patty Morgan

Volg Mixed Grill op social media