Pablo Lücker ontwerpt schoen voor Wednesday Whiskey

Pablo Lücker x Wednesday Whiskey

Kunstenaar Pablo Lücker en schoenenmerk Wednesday Whiskey hebben elkaar weer gevonden. Het resultaat van de samenwerking is een unieke schoen die volgend jaar op de markt komt.

In 2015 was de eerste samenwerking tussen de twee: Pablo Lücker beschilderde toen een paar schoenen voor de expositie Wednesday Whiskey x The Artists. Dat paar was eerder een museumstuk dan iets wat je regelmatig gaat dragen. Daarom is dit keer gekozen voor een duurzamere oplossing. Eentje die ook nog eens erg mooi is.

Laser

Tekeningen in de kenmerkende stijl van Pablo Lücker zijn met een laser aangebracht op een bekende Paddy Lo van Wednesday Whiskey. Omdat er geen kleuren zijn gebruikt, zijn de speelse afbeeldingen subtiel aanwezig en zullen ze alleen van dichtbij opvallen. Als je dan heel goed kijkt naar de schoenen zul je zien dat ze echt heel bijzonder zijn. Een kunstwerk voor aan je voeten.

Deze speciale versie van de Paddy Lo zal vanaf 1 maart 2017 te koop zijn. De schoen is zowel te koop voor dames (maat 35-42) als heren (maat 39-47). Op de website van Wednesday Whiskey kun je vanaf midden februari lezen waar de exclusieve schoenen te koop zullen zijn.

Pablo Lücker x Wednesday Whiskey

Pablo Lücker x Wednesday Whiskey

Pablo Lücker x Wednesday Whiskey

Pablo Lücker en Wednesday Whiskey hebben elkaar gevonden. Het resultaat van de samenwerking is een unieke schoen die volgend jaar uit komt.

Volg Mixed Grill op social media