Ontwerp je eigen T-shirt voor Uniqlo

Bij Uniqlo vind je altijd geweldige T-shirts met coole designs. Vaak werken ze hiervoor samen met bekende merken, kunstenaars en ontwerpers maar voor een nieuwe collectie zijn ze op zoek naar jou.

Samen met het Museum of Modern Art (MoMA) in New York is er een wereldwijde ontwerpwedstrijd opgezet, waarvan het winnende ontwerp in de zomer van 2020 te koop zal zijn. Daarnaast win je een bedrag van 27.000 euro en mag je naar de prijsuitreiking in het MoMA. Tot slot zullen de winnende ontwerpen worden tentoongesteld in de MoMA Design Store.

Draw Your World

Iedereen, overal ter wereld, kan meedoen aan deze ontwerpwedstrijd. Het thema is dan ook heel toepasselijk Draw Your World. Laat dus met je ontwerp zien wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Inschrijven en inzenden kan tot 15 oktober 2019 via de speciale website van Uniqlo. Daar kun je ook meer informatie over de wedstrijd vinden.

Naast 27.000 euro voor de winnaar is er 9.000 euro voor de tweede plaats en 4500 euro voor nummer 3. De gehele top 3 is welkom bij de uitreiking in New York. Overige finalisten ontvangen 450 euro en kunnen hun ontwerp in het voorjaar terugzien in de collectie van Uniqlo.

ontwerpwedstrijd van Uniqlo

Volg Mixed Grill op social media