Ontwerp je eigen sneakers met de adidas #miZXFLUX-app

ontwerp je eigen sneaker

Heel veel merken bieden tegenwoordig de optie aan om zelf je favoriete items te personaliseren. Je kunt dan het model, kleur, het materiaal, de kleur van de details en bijvoorbeeld je initialen zelf uitkiezen en toevoegen.

adidas gaat een behoorlijke stap verder met de app #miZXFLUX. Hiermee kun je je eigen foto’s gebruiken als print voor je unieke sneaker. Het werkt hartstikke simpel: je installeert de app (die voor zowel iOS als Android verkrijgbaar is). Het eerste dat je moet doen is je geslacht, schoenmaat en land doorgeven, daarna begint het leuke gedeelte.

De app werkt een beetje hetzelfde als Instagram. Je kiest voor een foto die al op je smartphone staat of maakt ter plekke een nieuwe. Als je een foto hebt gekozen zie je een platte versie van de schoen over de foto verschijnen. Je hebt nu nog wat mogelijkheden om te schuiven en draaien. Als je daar mee klaar bent dan zie je meteen een mooie 3D-preview van je eigen sneaker. Deze foto kun je delen via Facebook of Instagram of je kunt de schoen direct bestellen.

Dit is iets wat ik zeker ga doen. Alleen vind ik het lastig om een keuze te maken uit de honderden foto’s op mijn telefoon. Ik weet wel dat foto’s met gebouwen of natuur beter werkt dan foto’s met mensen erop. Vooralsnog is deze met een foto die ik onlangs in Barcelona maakte favoriet.

ontwerp je eigen sneaker

ontwerp je eigen sneaker

ontwerp je eigen sneaker

ontwerp je eigen sneaker

ontwerp je eigen sneaker

adidas barcelona

Volg Mixed Grill op social media