Ontdek de stad in de nieuwe collectie van Palladium

Palladium Explorers

Palladium Explorers is een serie waarin een groep Explorers voor schoenenmerk Palladium via Instagram de stad laat zien, zoals je die nog niet kent. De Explorers gaan op zoek naar verborgen juweeltjes, nieuwe hotspots, de mooiste architectuur en de prachtigste uitzichten. Daarbij laten ze ook de nieuwe waterproof-collectie van Palladium zien.

In de nieuwe campagne beperken de Explorers zich niet tot één stad, maar zie je beelden van Parijs, Londen, Berlijn en Amsterdam. Het Explorer Team bestaat uit beroemde urban Instagrammers uit heel Europa, waaronder  de Amsterdamse Sizoo Brothers, Urban Explorer Night Scape uit Londen en de straatfotograaf Willy Drlima uit Berlijn. Elke Explorer uit het team zal vanaf woensdag 12 oktober precies 5 weken lang zijn of haar ontdekkingstocht delen via Instagram en de website van Palladium. In de video onderaan deze pagina zie je een mooie teaser van wat je kunt verwachten.

Hotspots

In Amsterdam bezoeken ze onder andere de nieuwe Cuyperspassage onder het Centraal Station, het nieuwe busstation bij CS van architectenbureau Benthem Crouwel en het geweldige uitzicht vanaf Amsterdamse hipste hotspot: de A’DAM Toren. Het draait in dit geval niet alleen om de stad en om de mensen, maar ook om de schoenen. De nieuwe collectie is zeer geschikt voor wandeltochten door je eigen of door een nieuwe stad. Het maakt niet uit of het tijdens die tocht koud of nat is. De schoen waar het in deze serie om draait, de Pampa Hii Cuff WPN Boot is daar namelijk tegen bestand.

Je kunt de Palladium Explorers online volgen via de hashtag #palladiumexplorers

Palladium Explorers

Palladium Explorers

Palladium Explorers

Palladium Explorers

Palladium Explorers

Palladium Explorers

Palladium Explorers

Volg Mixed Grill op social media