Ontbijten bij de McDonald’s kan al vanaf 7 uur

McDonald's

Ben je al vroeg op pad met de auto? En heb je nog niet (genoeg) ontbeten? Weet dan dat je bij elke McDrive al vanaf 7 uur terecht kan voor een ontbijt.

Draai even van de weg af en pak razendsnel een goede kop koffie met daarbij een croissant of de beroemde Egg McMuffin (waar trouwens sinds kort allerlei varianten van bestaan). Een goed ontbijt is immers de beste start van je dag. Er zijn maar liefst 159 vestigingen van de McDonald’s met een McDrive, dus er is er altijd een in de buurt. Meenemen kan, maar hoeft niet. Je kunt ook binnen plaatsnemen en dan direct gebruik maken van de gratis ochtendkrant en de Wi-Fi. Er zijn zelfs enkele vestigingen waar je al om 6 uur of zelfs 5 uur (Delft Noord) terecht kunt.

Om reclame te maken voor het ontbijt bij de McDrive zijn de bekendste ochtend-DJ’s van ons land om hulp gevraagd. Mattie & Wietze van Q-Music zijn deze week elke ochtend in een andere McDrive aanwezig om daar ter plekke radio te maken. Daar kun je de mannen niet alleen in levende lijve aan het werk zien, maar je kunt ook nog meedoen aan een quiz waarbij je kans maakt op een gratis ontbijt voor 5 personen.

Dit artikel is een samenwerking tussen McDonald’s en Mixed Grill.

Volg Mixed Grill op social media