Nobody Beats The Drum zoekt het hogerop

nbtd

De Utrechtse electroband Nobody Beats The Drum gaat een druk weekend tegemoet. In drie dagen tijd speelt de band in Marokko, Frankrijk en in Utrecht. Die laatste show zal het spectaculairst worden, want dat zal zijn boven in de Domtoren.

De band is al een tijdje bezig om het buitenland te veroveren en dat lukte al aardig in Rusland en Engeland. Daar komt dus hopelijk Frankrijk en Marokko bij waar ze respectievelijk de festivals Europavox en Tremplin aandoen.

Hoe bijzonder het ook mag zijn om als relatief onbekende band de wereld af te reizen, boven op de hoogste toren van het land, in je eigen woonplaats spelen is helemaal bijzonder. Het optreden is in het kader van DJ op de Dom, dat weer een onderdeel is van het project Vrede van Utrecht. Maar goed, op 29 mei geeft Nobody Beats The Drum een show van die hoge toren in hartje Utrecht. DJ DNA trapt af, waarna prijswinnaar Raw Inc mag draaien tot het electrotrio in robotpakken het overneemt. Ze zullen daarbij worden bijgestaan door een vette lichtshow.

Wie de band op een ander moment wil bekijken kan onder andere terecht op 11 juni in Nijmegen, 24 juni in Assen of 4 juli in Venlo en Meppel.

Volg Mixed Grill op social media