Nishi, een Japans mini-warenhuis in Rotterdam

Nishi Rotterdam
Nishi, een heuse Japanese Mini Market in Rotterdam. (Alle foto’s © Wijnand van Till)

Rotterdam is een leuk winkeladresje rijker! Op 14 december werd de opening van Nishi gevierd. In dit Japanse mini-warenhuis kan iedere liefhebber van kawaii z’n hart ophalen.

Nishi is een waar paradijs voor fans van Japan. De gloednieuwe winkel is van top tot teen ingericht in de populaire kawaii-stijl. De mierzoete pastelkleuren stralen je bij binnenkomst tegemoet. Het aanbod is veelzijdig en bedoeld voor vrouwen, mannen én kinderen. Behalve Japanse kleding en accessoires kun je er bijvoorbeeld ook beautyproducten, boeken en servies kopen.

Meer dan alleen shoppen

Naast shoppen kunnen bezoekers nog meer doen in het 250m² grote mini-warenhuis. Zo is er een photobooth, een snack corner met vegan hapjes en een bubble tea bar van Infini-Tea. Daarnaast kun je terecht voor een knipbeurt bij kapper Aiko, die met organic en vegan producten werkt.

Een mierzoet uitje

Wie Nishi een bezoek brengt, waant zich direct in Japan. Je stapt binnen in de wereld van de schattige Hello Kitty-stijl die zo populair is in het Aziatische land. In deze suikerspinroze winkel kun je even ontsnappen aan het saaie leven van alledag.

Kijk voor meer inspiratie trouwens ook eens op hun Instagram!

Nishi
Meent 7-9
Rotterdam
Geopend: 7 dagen per week

Nishi Rotterdam

Nishi Rotterdam

Nishi Rotterdam

Nishi Rotterdam

Nishi Rotterdam