Neubau Eyewear gaat voor doorzichtige monturen

doorzichtige bril

Steeds vaker zie je transparante brilmonturen in het straatbeeld. Wij zijn fan! Je maakt met een bril van doorschijnend materiaal een onopvallend statement. Het is net als met zwarte kleding. Hiermee val je misschien niet direct op, maar stiekem maak je juist indruk door je helemaal in die kleur te kleden. Of, zoals Neubau Eyewear zegt: ‘See-through is the new black’.

Het Oostenrijkse brillenmerk Neubau springt in op de transparante trend en brengt deze herfst een collectie ‘Crystal Clear Frames’ op de markt . Deze doorschijnende monturen hebben een duidelijke omranding en zijn expressief van vorm. Er worden 3 mooie minimalistische modellen geïntroduceerd: Linda, Isabella en Georg.

Model Linda is een stijlvol en tijdloos montuur. Het model is gebaseerd op de vorm van kattenogen. Het is bedoeld voor vrouwen die een iets extravaganter frame willen. Model Isabelle geeft de draagster een charmant en stads uiterlijk. De bovenkant van het frame legt nadruk op de vrouwelijke vorm van de wenkbrauwen.

Model Georg is wederom een tijdloos montuur, maar dit keer voor de man. De afwerking van de bril zorgt voor een ingetogen, maar tegelijkertijd krachtige uitstraling. De nieuwe collectie van Neubau Eyewear is te koop via neubau-eyewear.com of bij de opticien. In oktober zal het merk overigens ook voor het eerst een collectie zonnebrillen lanceren.

neubau

Volg Mixed Grill op social media