Bekijk de najaarscollectie 2016 van Off-White

Off-White najaar 2016

Kledingmerk Off-White weet als geen ander een brug te slaan tussen streetwear en haute couture. Sinds kort is de najaarscollectie van het merk te koop.

Off-White is opgericht door Virgil Abloh, die ook werkt als creative director voor Kanye West en ook actief is als DJ. Voor zijn kledinglijn is hij neergestreken in Milaan, het hart van de modewereld. De naam Off-White is gekozen als synoniem voor grijs. Abloh wil met zijn ontwerpen niet zwart en niet wit zijn, maar zich begeven in het terrein daartussen. Waar de kleuren zwart en wit allemaal voor staan mag je zelf invullen.

Inmiddels zijn er al een aantal collecties verschenen van Off-White en is het merk behoorlijk populair geworden. De collectie voor aankomend seizoen is een goed voorbeeld van waar Off-White in uitblinkt. In plaats van een logo werkt Virgil Abloh met diagonale strepen die hij vaak een opvallende plek (en vaak ook achterop) het kledingstuk geeft. Dit kan een mooi varsityjacket zijn of een t-shirt, maar ook een jeans of een flanellen shirt. Alles is van ene hoge kwaliteit en gemaakt in Portugal of Italië.

Dit seizoen keert ook weer de kunst van Caravaggio terug bij Off-White. Een van de eerste goedlopende items van het merk was een shirt met een print van een schilderij van de Italiaanse kunstenaar. Een mooie variant daarop is nu weer opgenomen in de collectie. De nieuwe collectie van Off-White is onder andere online te koop via END.

Off-White najaar 2016

Off-White najaar 2016

Off-White najaar 2016

Off-White najaar 2016

Off-White najaar 2016

Volg Mixed Grill op social media