Vanaf dit najaar worden de kapsels van mannen weer lang

lang haar op de catwalk

Tijdens de presentaties van de nieuwe modecollecties voor 2016 viel op dat veel modellen lang haar hebben. Het zou daarom zomaar kunnen dat dit heel snel een trend gaat worden. Wie graag meedoet met deze trend laat na de zomer zijn haar groeien.

Niet alles wat je op de catwalk ziet zie je een op een terug in het straatbeeld, maar het is vaak wel een goede indicatie. Mocht je dus de kleding op de foto’s helemaal niets vinden, dan is dat geen probleem. Mocht je het wel mooi vinden is dat natuurlijk ook goed.

Trends voor komende seizoenen

Het gaat erom dat je je over focust op de kapsels van de mannen. Bij grote merken lopen meestal veelgevraagde modellen mee. Deze modellen zorgen natuurlijk dat hun uiterlijk voldoet aan de huidige trends of eigenlijk de trends voor de komende seizoenen.

De lengte ligt zo ongeveer op de schouders of er een flink stuk voorbij. Voordat je deze lengtes hebt bereikt ben je een paar maanden verder. Het is trouwens niet zo dat je haar lang laten groeien een kwestie van niet naar de kapper gaan is. Je zult tussendoor echt wel een paar keer bij hem of haar op bezoek moeten om er een model in te laten knippen en je te laten adviseren hoe je je nieuwe kapsel het beste kunt verzorgen.

lang haar op de catwalk

lang haar op de catwalk

lang haar op de catwalk

lang haar op de catwalk

lang haar op de catwalk

lang haar op de catwalk

Bron: Style.com

Volg Mixed Grill op social media