Zo combineer je een mooie baard met een goed kapsel

baard en kapsel

Of een baard nu in of uit is doet er niet toe. Een baarddrager heeft een baard omdat het hem goed staat. Maar de ene baard is de andere niet. Hoe je in 2016 een baard draagt en deze combineert met een goed kapsel zie je op deze pagina.

Bij een baard is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Zelfs een woest ogende baard heeft verzorging en een regelmatige trimbeurt nodig. Het beste kun je daarvoor naar een barbier. Deze zijn in steeds meer steden te vinden. Zelf ga ik naar Valentino Barbers, die bij de Kapsalon Award 2015 de tweede plek in de categorie Barbershop won. Een aanrader!

Mooie mannen met baard

Bij de barbier kun je meestal ook terecht voor je haar. Een baard en een kapsel kunnen, als ze er beiden goed uitzien, elkaar versterken. Hieronder zie je een paar mooie voorbeelden. De foto’s zijn allemaal afkomstig van Instagram en zijn over het algemeen van fotomodellen. Zij weten bij uitstek wat de hedendaagse trends zijn. Bijkomend voordeel is dat deze pagina daardoor niet alleen geschikt is voor mannen die op zoek zijn naar inspiratie voor een nieuw kapsel, maar ook voor iedereen die graag kijkt naar mooie mannen met een baard.

Bij de kapsels zie je veel dat het haar aan de zijkant kort is en bovenop lang. Je draagt het dan vervolgens strak naar achter, in een strakke of rommelige scheiding of een kuif met textuur. Ook met de baarden kun je volop experimenteren. Lang en woest of korter en netjes in model. Net als bij je kapsel kun je met een goede kam en passende verzorgingsproducten je stijl aanpassen aan de situatie.

Foto: Anthony Bogdan

Foto: Dave Driskell

Foto: Chris John Millington

Foto: Levi Stocke

Foto: F R A N G G Y Y A N E Z

Foto: Marco Musto

Foto: Ricki Hall

Foto: MEEKAY

Foto: JOSH MARIO JOHN

Foto: Chris John Millington

Foto: Dominik Berberich

Foto: Travis DesLaurier

Foto: Volkan Demir

Foto: Josh Mario John

Foto: Levi Stocke

Foto: Nicholas Peters

Foto: Franggyyanez

Foto: Luca Sguazzini

Foto: Shaun Garvey

Foto: Carlos Costa

Foto: Steven Hardie Colgan

Foto: Ekin Dönen

Via

Volg Mixed Grill op social media