Marie-Stella-Maris opent winkel met verzorgingsproducten

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris ken je van het water, waarvan bij elke fles een deel naar het goede doel gaat, maar het sympathieke merk is nu uitgebreid met een zeer interessante lijn met verzorgingsproducten. Speciaal daarvoor is een winkel geopend in de Amsterdamse Negen Straatjes. Als je naar de foto hierboven kijkt hoeven we je niet meer uit te leggen waar precies in de Negen Straatjes.

De winkel verkoopt dus producten van de zogenaamde Care-lijn van Marie-Stella-Maris. Deze bestaat uit ruim 100 producten. Zowel voor mannen als vrouwen en zowel voor de huid als het huis. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en parabenen. Ook hier gaat bij elke aankoop gaat een deel van het bedrag naar projecten om schoon drinkwater te realiseren in landen waar dat geen vanzelfsprekendheid is.

De winkel van Marie-Stella-Maris verkoopt niet alleen mooie producten, maar ziet er zelf ook prachtig uit. Vooral de achterwand, die is gebaseerd op de film ‘Broadway by Light’ van William Klein is een mooie blikvanger. Je kunt voor alle producten ook in de webshop van Marie-Stella-Maris terecht.

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Volg Mixed Grill op social media