Marco Polo is de nieuwste hitserie op Netflix

Marco Polo is de nieuwste hitserie op Netflix

Televisie kijken is zo veel fijner geworden sinds Netflix in Nederland beschikbaar is. Een goed voorbeeld daarvan is de serie Marco Polo.

Deze spectaculaire serie is alleen op Netflix te zien en alleen daarom is een abonnement op deze streamingdienst te overwegen. Alles wat je in een goede tv-serie zoekt kun je vinden in Marco Polo: actie, spanning, seks en oogstrelende locaties. Dit alles is ook nog eens voorzien van een flinke dosis geschiedenis.

Want de naam Marco Polo ken je waarschijnlijk wel uit de geschiedenisboeken, maar in de gelijknamige serie komt zijn bijzondere verhaal echt tot leven Daarvoor heeft Netflix een heel groot budget gebruikt en dat kun je heel goed zien: alles in de serie kan zich meten met blockbusters uit Hollywood.

Voor €7.99 per maand heb je al een abonnement op Netflix. Je kunt dan onbeperkt films en series streamen op je televisie, computer of tablet. Je kunt Netflix ook een maand gratis uitproberen. Niets staat je dus in de weg om vandaag nog aan de geweldige serie Marco Polo te beginnen.

Volg Mixed Grill op social media