Maak een virtuele stedentrip naar Hannover

Virtuele stedentrip naar Hannover

In deze tijd waarin we niet kunnen reizen, moet je er maar het beste van maken. Zoveel mogelijk thuisblijven en geduld hebben is het belangrijkst op dit moment. Maar natuurlijk mag je wel dagdromen. Bijvoorbeeld over een stedentrip naar Hannover.

Toevallig waren wij vorig jaar een paar dagen in de Duitse stad en werden we aangenaam verrast door de veelzijdigheid van Hannover. Vooral op het gebied van kunst, architectuur, gastronomie en het winkelaanbod maakte de stad een positieve indruk. We zouden daarom vooral zeggen: zet Hannover op je verlanglijstje voor wanneer het weer kan.

Je kunt natuurlijk ons verslag van het bezoek aan Hannover nalezen, maar het is ook mogelijk om zelf een virtuele stedentrip te maken. Onder de noemer Travelling without moving kun je alle hoogtepunten van de stad zelf ervaren. Weliswaar vanaf een beeldscherm, maar de gebruikte technieken zorgen dat dit het beste alternatief voor een echte reis is.

360 graden

Tijdens de virtuele stadswandeling kun je alles in 360 graden bekijken. Zo zie je hoogtepunten als het Nieuwe Stadhuis, de Nanas van Niki de Saint Phalle, de Maschsee of het oude centrum op unieke wijze en met heel veel details. Je kunt zelfs dingen goed bekijken waar je normaal niet in de buurt kunt komen. Ook is het mogelijk om de omgeving van de stad te verkennen of een bezoek aan de plaatselijke dierentuin te brengen.

De kans is groot dat als we weer mogen en kunnen reizen je graag Hannover in het echt wil bekijken. Want pas dan kun je proeven van al het lekkers in de Markthalle, je verwonderen over de installaties van James Turrell in het Sprengel Museum of dwalen door de enorme tuinen van Herrenhausen.

Virtuele stedentrip naar Hannover

Virtuele stedentrip naar Hannover