Lookbook: Bleu de Paname, najaar-winter 2015

Najaarscollectie van Blue de Paname

Het Parijse Bleu de Paname brengt moderne versies uit van klassieke Franse werkkleding. Dat deze combinatie heel goed werkt kun je zien in het lookbook op deze pagina.

Ik kocht deze zomer mijn eerste item van Bleu de Paname: een broek van zachte denim. Doordat deze broek een stuk wijder was dan de jeans die ik normaal draag was hij geschikt voor een groot deel van de zomer. De mooie details, zoals houten knopen en mooi afgewerkte stiksels maakte het tot mijn favoriete kledingstuk van deze zomer.

Voor dit najaar ga ik zeker meer van Bleu de Paname aanschaffen. Als ik zo de nieuwe collectie bekijk, dan zit daar zeker wel wat naar mijn smaak tussen. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat de kleding best betaalbaar is en voor een groot deel gemaakt is in Frankrijk. Vooral dat laatste is iets waar veel andere merken een voorbeeld aan kunnen nemen.

Najaarscollectie van Blue de Paname

Najaarscollectie van Blue de Paname

Najaarscollectie van Blue de Paname

Najaarscollectie van Blue de Paname

Najaarscollectie van Blue de Paname

Volg Mixed Grill op social media