Hoe goed kun jij playbacken?

lip sync battle
John Legend als MC Hammer

Playbacken is weer helemaal terug! En dan bedoelen we natuurlijk niet het bijzondere optreden van Mariah Carey onlangs. We hebben het hier over een nieuw seizoen van Lip Sync Battle op televisiezender Spike.

In dit Amerikaanse televisieprogramma nemen Amerikaanse beroemdheden het tegen elkaar op in een vaak spectaculaire lip sync-battle. LL Cool J en Chrissy Teigen ontvangen dit seizoen onder andere Jay Leno, Ruby Rose (Orange is the New Black) en Sarah Hyland (Modern Family). Elke donderdagavond kun je om 22.00 een nieuwe aflevering bekijken.

De show is behoorlijk hilarisch. Je hoeft namelijk niet te kunnen zingen en hierdoor kun je alle energie steken in alle andere show-elementen. Kies een gek of bij het liedje passend kostuum, studeer danspasjes in en doe alsof je elke hoge noot haalt. Met playbacken kun je echt in de huid van je favoriete artiest kruipen. Of juist een gek eerbetoon doen aan een campy nummer uit je jeugd.

Hoe goed ben jij?

Zou je best wel eens een uitzending van Lip Sync Battle willen bijwonen? Dan kan dat! Als je meedoet aan de online Lip Sync Battle, dan maak je kans op een reis naar LA om daar de echte celebrities aan het werk te zien. Wat je daarvoor moet doen is een filmpje maken, deze delen via Instagram met de hashtags #spiketv en #lipsyncbattlenl en vervolgens Spike volgen op Instagram. Deze beste inzending wint de reis naar LA inclusief 500 euro zakgeld! Voor alle voorwaarden kijk je op de website van Spike.

Om inspiratie op te doen kun je alvast checken wat voor Lip Sync-filmpjes beroemde Instagrammers hebben gemaakt.

Volg Mixed Grill op social media